Poročne škatle za pecivo


Poročne škatle za pecivo so seveda del poroke, zato svatom pecivo za domov poklonite v takšnem stilu, kot je celotna poroka.
Mladoporočenci zelo radi poklonijo drobno pecivo svatom pred odhodom v zahvalo, da so prišli na njuno poroko. Da bi poklonili samo škatlice z dobrotami v zahvalo je sedaj PASE.
Peciva damo ponavadi eno škatlo na par oz. na družino, vendar moramo na to misliti takrat ko le to naročamo, saj se ne spodobi da bi ga pobirali iz miz, ko so vaši gostje še pri mizah.
Škatlice v katere bi želeli dati bolj sočna peciva (torto, zgrebške, tiramisu, roladice...) damo v predhodno pvc škatlico in to položimo na dno škatlice, saj s tem preprečimo da bi se karton napil soka od pevica in se spodnji del strgal.
Za peciva, ki niso sočna (potice, kekse, rogličke...) lahko damo v te škatlice brez zadržkov, le paziti morate na predpisano težo.


Škatlice so lahko bele brez okrasitve, potiskane in ročno narejene z dekorjem.
Bele in potiskane škatlice za pecivo so dobavljive takoj, le ročne je potrebno čakati cca. 7 dni odvisno od količine naročila. 


Velikosti so 1/4 kg, 1/2 kg, 3/4 kg in 1,5 kg.


Bele škatlice brez okrasitve, najcenejša varianta:Potiskane škatlice (z vrtnicami, oranžne in modre rožice, zlati listki): Ročno narejene škatlice z okrasitvijo, prestiž varianta - dražja varianta:

SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment