Kakšna je razlika med tiskanimi in ročnimi vabili?

Pogosto vprašanje, ki se pojavlja pri mladoporočencih je razlika med vabili.


Tiskano vabilo

Ročno vabilo
Tiskana vabila so tovarniško pripravljena vabila za ogled strankam v katalogih, tukaj ne gre spreminjati velikosti, dizajna, barve, strukture, debeline....
Pri teh vabilih lahko dodamo razne pentle, kristalčke, odtise različnih cvetlic, inbosing trakove ampak v zelo malih količinah saj so ta vabila že v osnovi zelo bogata in dodelana.
Dizajni teh vabil so različni, inovativni in unikatni.
Na razpolago imamo preko 900 tiskanih vabil za ogled v naši agenciji.

Vsa vabila lahko naročite tudi preko spletne trgovine www.okraski.com in www.porocna-trgovina.si.Ročna vabila se izdelujejo izključno po naročilu in željah strank, saj želimo da ima stranka vse v stilu svoje poroke. Torej, če naredimo vabila v stilu "naravnih" z dodatkom klasja, potem je tako izdelana tudi zahvala, menu karta, oštevilčenje miz, kartica za sedežni red, naprsnik, blazinica, predvsem moramo paziti kakšna je   rdeča nit poroke.
Pri ročnih vabilih lahko spreminjamo velikost, dizajn, barvo, strukturo, debelino.... tukaj lahko upoštevamo želje stranke in se prebližamo v celoti  naročnikom.
Ta vabilca so dražja od tiskanih saj so izključno ročna, preden končamo vabilo gre skozi različne procese ali izvedbe, lepljenja, tiskanja, skozi naše roke gre lahko tudi do 10 x, zato je cena temu primerna.
Pri teh vabilih lahko prav tako dodamo razne pentle, kristalčke, odtise različnih cvetlic, inbosing trakove...
Dizajni teh vabil so različni, inovativni in unikatni.
Na razpolago imamo preko 400 tiskanih vabil za ogled v naši agenciji.

Vsa vabila lahko naročite tudi preko spletne trgovine www.okraski.com in www.porocna-trgovina.si.

SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment